IGÉNYJELZÉS

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Kérjük, mielőtt kitöltené az űrlapot, feltétlenül olvassa végig a honlapunk tartalmát, valamint ezt a rövid ismertetőt!

Mivel a gyülekezeti állapotfelmérés a gyülekezet egészét érinti és személyes adatokat dolgoz fel, kizárólag a gyülekezet hivatalban lévő lelkipásztora által kitöltött megrendelő űrlapot tudunk elfogadni.

Az űrlap kitöltése után küldünk egy visszaigazoló emailt, amelyben leírjuk, hogy mikor tudjuk vállalni az állapotfelérés megkezdését. Mivel ez egy igen komoly és hosszas munka, amely személyes látogatásokat és egy 2-4 hetes kiértékelő munkát illetve tanulmányírást is tartalmaz a részünkről, havonta legfeljebb két gyülekezetben tudjuk elindítani a folyamatot. Ebben kérjük szíves megértésüket.

Amennyiben az ütemezés megfelelő, és meg tudjuk kezdeni a közös munkát, megküldjük a szerződéstervezetet, egy útmutatót az állapotfelmérés előkészületeivel kapcsolatban, illetve egyeztetünk az első személyes találkozó időpontjával kapcsolatban is.

A gyülekezeti állapotfelmérés során keletkező valamennyi adatot bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen módon és részleteiben sem bocsátjuk rendelkezésére, illetve semmilyen más célból nem használjuk fel – ezt természetesen a szerződésben is rögzítjük.

  Lelkipásztor neve

  Lelkipásztor email címe

  Lelkipásztor telefonszáma

  A gyülekezet megnevezése

  A gyülekezet városa/települése
  (ha nincs benne a megnevezésben)

  A gyülekezet felekezete
  (ha nincs benne a megnevezésben)

  A gyülekezet nagysága (átlagos vasárnapi létszám / akik potenciálisan részt fognak venni az állapotfelmérésben)